Digipaino­tuotteet

Digipainostamme saat erilaiset painotuotteet, sekä nopeaa ja laadukasta jälkeä

Toteutamme alusta loppuun kaikenlaiset painotarpeesi. Materiaali voi olla paperia, muovia tai tarraa ja koko kaikkea mahdollista 30 x 68 cm saakka. Tavallisen neliväripainatuksen lisäksi voit säväyttää valkoisella värillä ja kiiltoa lisäävällä kirkasteella.

Aikataulujasi helpottaa se, että kaikki jälkikäsittelyt tehdään saman katon alla. Nidonta, wiresidos, erilaiset laminoinnit ja kohdennetut efektit, muotoonleikkaus, taitosten nuuttaus ja perforointi eli repäisylinja ja muu viimeistely tehdään meillä. Tiesitkö, että saat myös tuotteiden personoinnin muuttuvalla datalla sekä postituspalvelut.

Olemme nopeita, sekä me että laitteet. Usein valmista tulee muutamassa tunnissa.

Digipainon tuotteet:

Käyntikortit

Edustava ja persoonallinen käyntikortti erottaa sinut massasta. Kokeile esimerkiksi värillistä kartonkia ja valkoista painoväriä tai hopeafoliointia.

Esitteet ja flyerit

Painamme erikokoiset esitteet ja flyerit värillisinä tai mustavalkoisina. Teemme myös erilaisia sidontoja ja taitettuja tuotteita toiveidesi mukaisesti. Jos tarvitset apua rakenteen miettimisessä, ota yhteyttä.

Tarrat

Tarrat ovat innovatiivisia ja hauskoja markkinointimateriaaleja! Teetä persoonalliset osoitetarrat, toimistokäyttöön tarvittavat tarrat tai vaikka messuilla jaettavat tarrat. Leiki väreillä  ja materiaaleilla. Myös muotoonleikkaus onnistuu helposti.

Lehdet, vihot ja kalenterit

Raportit, kirjat, lehdet, vihkot, esitteet, manuaalit ja kalenterit – kaikki monisivuiset julkaisut onnistuvat. Teemme jälkikäsittelynä wire-sidontaa ja stiftausta eli vihkonidontaa.

Kirjekuoret

Painatetut kirjekuoret nostavat heti yrityksesi tai muun organisaatiosi profiilia ja luovat uskottavuutta yhteisöllesi. Saat kirjekuoria erikokoisina sekä ikkunalla tai ilman. Painaminen onnistuu kuoren molemmille puolille.

Ruokalistat

Ruokalistat kertovat ravintolastasi paljon, panosta siis laatuun myös painotyössä. Olemme miettineet avuksesi erilaisia materiaaleja ja pintakäsittelyjä. Lista voi olla yksi arkki tai nidottu kirjanen. Autamme tarpeesi mukaan.

Muita digipainotuotteitamme

  • Postikortit, kutsut, kunniakirjat, onnittelukortit, tuotekortit, ajanvarauskortit, lounaspassit
  • Pöytäkolmiot, pöytäkartat, plaseerauskortit, ruokalistat ja ohjelmat
  • Kupongit, pienesitteet, kirjamerkit
  • Lounasliput, pääsyliput, tapahtumapassit
  • Lomakkeet, jäljentävät lomakkeet ja lomakevihot
  • Kartat
  • Hyllypuhujat

Soita ja kysy lisää tai lähetä viesti! Ideoidaan yhdessä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Meiltä kannattaa kysyä tarjous, jos haluat laadukasta jälkeä painotuotteillesi ja parasta asiakaspalvelua painotalolta!

Copyright DiPrint Oy Ⓒ | Toteutus Valolink

Log in with your credentials

Forgot your details?