Yritys

Kotimainen paino Vantaalla – DiPrint Oy

Täyden palvelun suurkuva- ja digipainotalo DiPrint on nyt osa Coloro-ryhmää. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien varrella Vantaan Vapaalassa. Kovalla ammattitaidolla ja hyvällä asenteella varustettu noin 20 hengen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan asiakkaitamme nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti, ajasta sekä ajankohdasta riippumatta. Tuotantomme käsittää suurkuvatulostuksen, digipainotuotteet ja näihin liittyvät jälkikäsittelytehtävät. Saat saman katon alta kaikki mainontaan tarvitsemasi tuotteet.

Painotuotteidemme laatu

Tavoitteenamme on kehittää ja kehittyä ja olla mukana ajan virrassa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman hyvät ja kattavat palvelut.
Nykyaikaiset tuotantolaitteet, hyvä ammattitaito ja halu tehdä työt mahdollisimman hyvin ovat laatumme perusta. Pyrimme tekemään jokaisen työn ajatuksella alusta loppuun. Toimitamme tilatun työn luotettavasti sovittuna aikana sovittuun paikkaan.

Tuotetakuu

Mekään emme ole täydellisiä. Jos et ole tyytyväinen vastaanottamaasi tuotteeseen, niin ota yhteyttä ja kerro miksi. Ratkaistaan asia yhdessä ja huolehditaan siitä, että voimme jatkossa palvella sinua laadukkaammin. Otamme täyden vastuun tekemistämme töistä.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Meiltä kannattaa kysyä tarjous, jos haluat laadukasta jälkeä painotuotteillesi ja parasta asiakaspalvelua painotalolta!

Copyright DiPrint Oy Ⓒ | Toteutus Valolink

Log in with your credentials

Forgot your details?